Nazad

U sredu otvaranje jubilarnog 10. „P(h)antom fest“ - a

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 05.12.2022 - 12:28

U sredu 7. decembra, sa početkom u 20.00 sati, u Pozorištu „Bora Stanković“, biće otvoren jubilarni, deseti po redu Međunarodni fetival pantomime - „P(h)antom fest“.

Foto: vranje.org.rs
Nakon otvaranja, u 20.10h biće odigrana predstava „Tihi gambit“, u kojoj igraju članovi Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih iz Vranja, a režiju potpisuje Trajče Gjorgijev. 
 
Narednog dana, u četvrtak, 8. decembra, Vranjancima će se predstaviti rumunski umetnik Paul Čimpojeru, predstavom „Homo Americanus“. 
 
Poslednjeg dana festivala, u petak, 9. decembra, biće izvedena predstava Damira Dantesa iz Švajcarske,  pod nazivom “Muškarci su drugačiji, žene još više”. 
 
Organizator festivala je Međuopštinska organizacija gluvih i nagluvih, uz podršku Grada Vranja i Ministarstva kulture Republike Srbije. Ulaz na sve predstave je besplatan.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: