Nazad

U starom sazivu o novim investicijama

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 27.04.2012 - 23:11

Na dnevnom redu 35. sednice Skupštine grada Vranja su dve tačke koje su zbog važnosti uslovile njeno zakazivanje

Predsednik gradskog parlamenta Slobodan Stamenković kazao je da predstojeći izbori ne smeju zaustaviti nove investicije i razvoj grada.
 


Prema njegovim rečima  usvajanjem Predloga rešenja o otuđenju, uz novčanu naknadu za građevinsko zemljište u javnoj svojini Kompaniji IDEA, biće omogućeno da otpočne izgradnju poslovnog objekta preko puta „Jedinstva“ u kome će biti zaposleno 50-ak ljudi.



Pred odbornicima vranjske Skupštine je i pretres Predloga odluke o spremnosti grada Vranja za organizatora 10. školske Olimpijade, takođe veoma bitna.



-Ukoliko budemo domaćini olimpijade, sportski objekti u osnovnim i srednjim školama biće revitalizovani, i to je još jedan, dovoljno važan razlog za održavanje sednice Skupštine grada - kazao je Stamenković prenosi zvanični sajt grada.



On je naglasio da skupštinska većina na ovaj način odgovorno završava svoj mandat, što je donošenjem brojnih odluka u interesu razvoja grada i građana, redovno potvrđivala u prethodnom četvrogodišnjem periodu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: