Nazad

U toku saslušanje pohapšenih "piromana"

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 30.12.2012 - 13:03

U nedelju oko podneva ističe 48 sati od kako su uhapšena sedmorica osumnjičenih za podmetanje požara u Vranju. Saslušanje privedenih počelo je u nedelju oko 10 sati u Osnovnom sudu u Vranju, a završetak se očekuje u kasnim popodnevnim satima.

Osnovni sud u Vranju

Istražni sudija u ovom predmetu je Stojil Stanković koji je rekao da će se javnosti obratiti nakon saslušanja svih privedenih osoba.

U Vranju su u petak u akciji Žandarmerije, Kriminalističke policije i Policijske uprave Vranje uhapšeni doskorašnji odbornik Srpske napredne stranke Miloš Mladenović, zatim Miloš Popović, Miloš Andjelković, Miloš Cvetković Velimir Vukoslavović, Božidar Stojanović i Dejan Nikolić.

Oni se sumnjiče da su učestvovali u paljenju automobila i ugostiteljskih objekata u Vranju.

Prema evidenciji policije, od 2008. godine do oktobra 2012. godine  zapaljeno je 17 putničkih automobile. Izgorelo je i vranjsko Pozorište, a uhapšeni Velimir Vukoslavović zapalio je sopstvenu kuću kako bi naplatio štetu od osiguranja.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: