Nazad

U toku sednica GRADSKOG VEĆA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 17.09.2018 - 08:38

U ponedeljak 17. septembra, biće održana 138. sednica Gradskog Veća na kojoj će između ostalog biti razmatran nacrt Odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije u naselju Donji Asambair, kao nacrt Rešenja o otuđenju u novcu, javnog građevinskog zemljišta u svojini Grada Vranja, radi ispravke granica susedne katastarske parcele.

Gradsko Veće grada Vranja. Foto: D.Ristić/OK Radio

Većnici će se takođe izjasniti i o nacrtu Odluke o pokretanju postupka pribavljanja nepokretnosti u javnu svojinu grada Vranja neposrednom pogodbom i nacrtu Odluke o predlogu Vladi Republike Srbije da donese Odluku o prenosu prava svojine na građevinskom zemljištu iz javne svojine grada Vranja bez naknade, neposrednom pogodbom.

Na sednici će biti razmatran i nacrt Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta grada Vranja za 2018. godinu, kao i predlog Rešenja o obrazovanju Komisije za utvrđivanje osnova i visine naknade štete nastale usled ujeda napuštenih pasa na teritoriji grada Vranja.
 
 

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: