Nazad

U vanrednom stanju SOLIDARNOST je najvažnija: VOLONTERI, javite se

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 18.03.2020 - 11:34

Na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije, između ostalog, usvojen je i zaključak da Kancelarija za mlade Gradske uprave aktivno učestvuje u radu Gradskog štaba za vanredne situacije.

Pomozimo starijima koji ne smeju na ulicu FOTO: nccn.org.ik
Kancelariji za mlade je naloženo da sačini spisak svih volontera koji žele da pruže podršku i koji će u koordinaciji sa Kancelarijom za vanredne situacije i Crvenim krstom Vranje vršiti dostavljanje lekova i osnovnih životnih namirnica starijim sugrađanima kojima je potrebna pomoć. 
 
Pozivaju se svi punoletni volonteri sa teritorije grada Vranja, koji žele da učestvuju u pružanju pomoći, da se jave koordinatoru Kancelarije za mlade Gradske uprave na telefon: 060 616 18 33.
 
Podsetimo, novim merama, uvedenim tokom vanrednog stanja, za građane starije od 65 godina, zabranjen je svaki izlazak na ulicu u urbanim sredinama.
 
U seoskim sredinama i mestima manjim od 5.000 stanovnika, zabranjen je izlazak licima starijim od 70 godina.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: