Nazad

Upis dece u vrtić preko usluge E - VRTIĆ

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 06.05.2020 - 10:48

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu na nacionalnom Portalu eUprava pruža mogućnost svim gradovima i opštinama da svojim građanima omoguće podnošenje elektronskih prijava deteta u predškolsku ustanovu i ova usluga je poznata kao „e-Vrtić".

Foto: vranje.org.rs

Konkurs za upis dece u PU "Naše dete" u Vranju raspisan je 4. i trajaće do 15. maja 2020. godine.

Svi roditelji zainteresovani za upis dece za radnu 2020/21. godinu moći će u ovom periodu da podnesu zahtev za upis elektronskim putem, preko Portala e-Uprava/usluge ,,e – vrtić.
,,Od ove godine usluga upisa dece u Predškolsku ustanovu na ovaj način omogućena je i u Vranju.

Do sada su roditelji morali da prilažu određenu dokumentaciju uz zahtev, sada je dovoljno da popune jedan elektronski obrazac”, rekao je načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović.

Gradska uprava u Vranju nastavlja sa primenom novih i inovativnih rešenja, koja će ojačati partnerstvo sa građanima, u ovom slučaju sa roditeljima mališana, posebno u trenutnoj situaciji kada je neophodno smanjenje kontakata i dodatna zaštita zdravlja svih ljudi.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: