Nazad

Uputstvo za STOČARE i PČELARE: Kako do DOZVOLE ZA KRETANJE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 24.03.2020 - 13:52

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede izdalo je uputstvo za vlasnike stoke i pčelare u kome stoji da u slučaju obavljanja neophodnih poslova iz oblasti stočarstva tokom perioda zabrane kretanja (17:00-05:00 časova), svaki poljoprivredni proizvođač je dužan da podnese zahtev za odobrenje kretanja Sektoru za poljoprivrednu inspekciju.

Obavezno podnošenje zahteva FOTO: Promo
Internet adresa za podnošenje elektronskog zahteva za odobrenje kretanja za poljoprivredne proizvođače iz oblasti stočarstva je : http://stocarstvo.registar-uzb.rs/
 
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je omogućilo poljoprivrednicima da sa bilo kog računara ili prenosivog uređaja podnesu zahtev za odobrenje kretanja
 
Dozvola kretanja će važiti samo za navedeni dan u periodu od 17:00 do 05:00 časova
 
Rok za odgovor na podneti zahtev je do 48 časova od prijema poruke. U navedenoj elektronskoj prijavi, neophodno je popuniti sva obavezna polja u cilju dobijanja dozvole za kretanje sa ciljem sprovođenja poslova u stočarstvu (muža domaćih životinja i radovi na pčelinjaku). 
 
Svako lice koje bude dobilo dozvolu za rad tokom zabrane kretanja biće obavezno da tokom kretanja sa sobom ima i radni nalog.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: