Nazad

URS ostaje opozicija

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 30.10.2012 - 10:28

Predsednik Skupštine grada Vranja Dejan Tričković zakazao je za sredu, 31. oktobra, četvrtu sednicu vranjskog parlamenta sa čak 30 tačaka dnevnog reda.

Vranjska Skupština

Ipak, na sednici neće biti razmatrano pitanje ulaska URS-a u lokalnu vlast.

Prema nezvaničnim informacijama, na sastanku šefova odborničkih grupa pred ovu sednicu Skupštine URS je ispostavio zahtev da se kao prva tačka dnevnog reda uvrsti i izbor i imenovanje novih funkcionera iz URS-a, što vladajuća većina nije prihvatila.

- Nisam bio na tom sastanku, i ne mogu da dam preciznu informaciju. Ipak, te tačke u dnevnom redu nema - kaže Tričković.

No, skupština će i bez toga imati dosta posla. Na dnevnom redu su Izveštaj o izvršenju budžeta do 30. septembra ove godine, te odluka o dopunama budžeta za ovu godinu.

Skupština će raspravljati i o lokalnim komunalnim taksama, a tema koja će izazvati najviše polemike svakako je ona o preuzimanju osnivačkih prava nad Domom zdravlja u Vranju i osnivanju Zdravstvene ustanove -Dom zdravlje "Vranje".

Velika diskusija može se očekivati i po temi o stanju kriminaliteta na području grada za prošlu godinu, kao i smene u upravnim odborima pojedinih javnih preduzeća.

Sednica počinje u sredu u 10 sati.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: