Nazad

Uručeni PRVI KLJUČEVI stanova za pripadnike službi bezbednosti (FOTO)

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 14.03.2020 - 13:59

U subotu su, na svečanosti upriličenoj tačno u podne, uručeni prvi ključevi stanova za pripadnike službi bezbednosti u Vranju.

Uručenje ključeva za prvih 39 stanova FOTO: G. Mitić/OK Radio
Ključeve za prvih 39 stanova, njihovim novim vlasnicima, uručivali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.
 
Iako su bile najavljene, na svečanosti se nisu pojavile predsednica Vlade Ana Brnabić i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović.
 
Čestitajući useljenje novim stanarima, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je ocenio da je najvažnije da vlast ispunjava svoja obećanja.
 
- Ispunili smo obećanje koje je dao predsednik Aleksandar Vučić i započeli proces izgradnje budućnosti u ovo jzemlji. 
 
Jedan od primera su ovi stanovi čija je cena dosta niže od tržišne – naglasio je on.
 
Ministar odbrane Aleksandar Vulin je kazao da je ovo veliki dan za Vranje, za porodice koje se useljavaju, kao i za čitav sistem bezbednosti.
 
- Još od vremena Tita, niko osim Aleksandra Vučića nije pokrenuo sistematsko zbrinjavanje pripadnika snaga bezbednosti – rekao je on poželevši srećan boravak u novim stanovima njihovim vlasnicima.
 
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković je zahvalio Vladi Srbije i predsedniku Vučiću što su izabrali Vranje za izgradnju jeftinih stanova.
 
- Na leto ćemo početi izgradnju pet novih stambenih jedinica sa još 288 stanova, kao i pratećih objekata, kao što su ambulante i apoteke.
 
Sa njima i sa ovim već završenim stanovima, ovaj deo Vranja postaje jedna nova urbana zona – ocenio je Milenković.

Foto Galerija

Uručenje ključeva bezbednjacima

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: