Nazad

Uskoro izlazi jedinstvena knjiga „Ukusi Vranja“

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 20.11.2021 - 11:02

Riznice znanja i biblioteke svih onih koji uživaju u zanimljivim i vrednim izdanjima, uskoro će biti bogatije za jedinstvenu knjigu „Ukusi Vranja“.

Foto: OK Radio

U Gradskoj upravi Grada Vranja održan je sastanak sa predstavnicima Zavoda za pročavanje kulturnog razvitka na kom je dogovorena saradnja o zajedničkom radu na knjizi "Ukusi Vranja", čiji je cilj da na komunikativan i edukativan način predstavi kulturnu baštinu i nasleđe ovog predivnog grada.
 
- Verujem da će ovom kapitalnom knjigom biti oduševljeni svi oni koje interesuje kulturno i etnološko nasleđe Vranja - grada kojeg sa razlogom Vranjanci nazivaju grad koji ima dušu - uz obilje lepih i kvalitetnih fotografija, starih recepata ali i zanimljivih priča o istoriji običaja i tradiciji kraja.

Želimo da ovo bude knjiga koju ćete sa zadovoljstvom držati na vidnom mestu - kaže Marko Krstić, v.d. direktor Zavoda i književnik.
 
Predstavnike Zaprokula primio je gradonačelnik Grada Vranja Slobodan Milenković, a u prijatnoj atmosferi govorilo se o realizaciji budućih projekata koji se odnose na saradnju u oblasti kulture i kulturnog nasleđa.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: