Nazad

Utvrđena Preliminarna rang lista za jednu od mera energetske sanacije

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 10.03.2023 - 14:42

Na Javni poziv prijavilo se ukupno 16 građana.

Foto: vranje.org.rs

Komisija za realizaciju mera energetske sanacije, na osnovu Pravilnika o sufinansiranju energetske sanacije porodičnih kuća i stanova putem izgradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvne potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote po osnovu Javnog poziva za sufinansiranje programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova i Javnog poziva za sufinansiranje ugradnje solranih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe na porodičnim kućama na terirtoriji grada Vranja za 2023. godinu, utvrdila je Preliminarnu listu krajnjih korisnika.

 

Svi podnosioci prijava čija je dokumentacija bila uredna, njih 13, našli su se na Preliminarnoj listi.

 

Učesnici Javnog poziva imaju pravo uvida u podnete prijave i priloženu dokumentaciju po utvrđivanju preliminarne rang liste izabranih krajnih korisnika – građana u roku od 3 dana od objavljivanja.

 

Takođe, učesnici Javnog poziva imaju pravo prigovora Komisiji u roku od 8 dana od dana objavljivanja.

 

Listu pogledajte OVDE

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: