Nazad

Uzmi račun i pobedi: Vranju SPECIJALNA NAGRADA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 24.05.2018 - 11:38

Najveći broj koverata sa fiskalnim računima u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ stigao je iz Vranja, pa će naš grad, shodno propozicijama, dobiti i specijalnu nagradu.

Vranjanci bili najvredniji u Srbiji FOTO: Promo
Kao grad sa čije teritorije je stigao najveći broj koverata u igri „Uzmi račun i pobedi“, Vranje će dobti WiFi drvo i ono će biti postavljeno na šetalištu iznad Robne kuće. 
 
„Telekom“ će raditi na instaliranju i održavanju, a WiFi drvo će biti u Vranju u periodu od narednih godinu dana
 
Gradska većnica Zorica Jović rekla je na konferenciji za novinare, da će Vranje, takođe, dobiti i iznos od 23.000 evra, za finansiranje projekata.
 
Jovićeva je rekla da će predlog projekata biti objavljen na zvaničnom sajtu Grada Vranja, a građani će glasanjem odlučiti koji će biti finansirani ovim sredstvima.
 
U prethodnom krugu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, Vranje je takođe bilo u vrhu gradova i opština sa najvećim brojem koverata, ali je nagrada zamalo izmakla.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: