Nazad

Uzrok POŽARA na auto putu PLINSKA BOCA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 08.12.2018 - 19:46

Aleksandar S. (33) iz sela Suvi Dol kod Vranja tragično je nastradao dok je upravljao vozilom koje je u potpunosti izgorelo na auto-putu Vranje – Leskovac.

Plinska boca eksplodirala u kolima tokom vožnje FOTO: YouTube printscreen
Tragična saobraćajna nesreća dogodila se u petak oko 18 časova na auto-putu Vranje – Leskovac, nedaleko od Vlasotinačke petlje.
 
Kako je javljeno sa lica mesta, ugljenisano telo nesrećnog mladića iz automobila su izvlačili leskovački vatrogasci i ono je odneto na obdukciju.
 
Uzroci tragedije još se utvrđuju, ali se prema raspoloživim informacijama pretpostavlja da se vozilo kojim je upravljao Aleksandar S. iz pravca Vranja ka Leskovcu, zapalilo u toku vožnje.
 
Auto je najverovatnije udario u bankinu i zaustavio se, a nesrećni vozač se onesvestio prilikom udarca, te tako nije bio u mogućnosti da napusti vozilo, prenose mediji.
 
Prema nezvaničnim informacijama, on je na put tog kobnog dana krenuo zbog posla i trebalo je da radnicima na gradilištu koje se nalazi nedaleko od Niša odnese plinsku bocu za koju se sumnja da je najverovatnije eksplodirala u kolima tokom vožnje.
 
Aleksandar je bio vredan momak i bio je poznat u rodnom Suvom Dolu i Vranju, kažu meštani ovog prigradskog sela.
 
Živeo je sa roditeljima i starijim bratom, a u selu je držao zanatsku radnju za izradu keramike.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: