Nazad

Većnici razmatraju AKCIONI PLAN ZAPOŠLJAVANJA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 30.09.2019 - 09:51

U utorak, 1. oktobra, sa početkom u 08.00 sati, biće održana 183 sednica Gradskog veća Vranja.

Gradsko veće se sastaje po 183. put u ovom sazivu FOTO: D. Ristić/OK Radio
Članovi Veća razmatraće, između ostalog, izmene i dopune Programa poslovanja Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“, sa Finansijskim planom poslovanja za 2019. godinu, kao i Nacrt Lokalnog akcionog plana za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Vranju za period 2019-2021.
 
Na dnevnom redu biće Predlog Lokalnog akcionog plana zapošljavanja grada Vranja za 2019. godinu, Nacrt Odluke o tehničkom regulisanju saobraćaja na teritoriji grada Vranja, te nacrt Odluke o izgradnji, odnosno postavljanju, održavanju i zaštiti spomen obeležja na teritoriji grada Vranja.
 
Većnici će razmatrati i Predlog Odluke o dodeli sredstava za sufinansiranje projekata za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom na teritoriji grada Vranja u 2019. godini, kao i više zahteva za dodelu sredstava na ime finansijske pomoći za vantelesnu oplodnju
 
Konferencija za novinare zakazana je za 12.00 sati.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: