Nazad

Većnici u ponedeljak o poslovanju javnih preduzeća

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 07.12.2019 - 10:10

U ponedeljak 9. decembra, sa početkom u 08.00 sati, biće održana 192. sednica Gradskog veća Vranja.

Većnici o poslovanju javnih preduzeća. Foto: D.Ristić/OK Radio

Članovi Veća razmatraće, između ostalog, Informaciju o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društava kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje Zakon o javnim preduzećima i čiji je osnivač grad Vranje, Programe poslovanja sa Finansijskim planovima za 2020. godinu javnih preduzeća „Vodovod“,„Komrad“,„Uprava Banje“,„Novi dom“,„Urbanizam i izgradnja grada Vranja“ i „Parking servis“.

Biće razmatrani i Nacrt Kadrovskog plana Uprave Gradske opštine Vranjska Banja za 2019. godinu, Nacrt Kadrovskog plana Gradske uprave grada Vranja, Nacrt Odluke o budžetu Grada Vranja za 2020. godinu, Nacrt Odluke o naknadama za korišćenje javnih površina, Nacrt Odluke o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim komunalnim taksama.

Takođe, biće rečii o Nacrtu Odluke o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim administrativnim taksama, Nacrt Odluke o izmenama i dopunama Odluke o nakandama za usluge koje pruža Gradska uprava grada Vranja, Nacrt Odluke o dodeljivanju nagrade „Sveti Sava“, kao i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2019. godinu. Konferencija za medije zakazana je za utorak, 10. decembar u 10.00 sati.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: