Nazad

Vedrani se razvedrilo!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 27.08.2012 - 09:50

Vranjanka Vedrana Dimić (17) učenica Srednje PTT škole u Beogradu, proglašena je za najlepšu devojku juga Srbije.

Pobednica
Na Završnoj večeri „Dana karanfila“ u Vranjskoj Banji, njoj je, u konkurenciji 15 devojaka iz Vranja, Vladičinog Hana, Surdulice, Bujanovca, Preševa i Gnjilana, pripalo zvanje „Karanfil devojče 2012“.
 
Žiri je za prvu pratilju proglasio Jovanu Ristić (18) iz Vranjske Banje, učenicu Ekonomske škole, a za drugu Andjelu Blagojević (18) iz Vladičinog Hana, učenicu Ekonomske škole.
 
Titulu „Mis šarma“ manifestacije „Karanfil devojče“ ponela je Romkinja iz Vranja Sara Asanović, koja je izmamila duge aplauze preko 4.000 prisutnih posetilaca na platou ispred Specijalne bolnice u Vranjskoj Banji.
 
Najlepše devojke na izboru za „Karanfil devojče“ organizatori i brojni sponzori nagradili su novčanim nagradama, letovanjima, nakitom i proizvodima široke potrošnje.
 
Posle izbora najlepših devojaka, publiku je zabavljala estradna zvezda Ana Bekuta.
 

Za tri dana, koliko je trajala manifestacija „Dani karanfila“, publika je videla preko 20 programa: sportskih priredbi, izložbi, književnih večeri, promocija, prezentacija, revija i koncerata, koje je videlo preko 20.000 turista i stanovnika Vranjske Banje. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: