Nazad

Veliki odziv na vranjski konkurs: Kandidati iz REGIONA i NEMAČKE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 13.03.2020 - 12:02

Na adresu Dečjeg saveza Vranje, na konkurs "Najlepša mama na svetu - moja mama" stigao je veliki broj likovnih i literarnih radova iz Vranja i drugih gradova Srbije, ali i iz regiona nekadašnje Jugoslavije, pa i šire.

Danas ističe rok za predaju radova FOTO: Adobe Stock
Kako navode iz Dečjeg saveza, radovi su poslati iz čak 58 obrazovnih ustanova sa teritorije grada Vranja i iz cele Srbije
 
Takođe, stigao je i literarni rad iz SR Nemačke, a radove su poslali i učenici iz škola iz Crne Gore (Podgorica, Cetinje, Plav), Severne Makedonije (Tetovo) i Bosne i Hercegovine (Živinice). 
 
Svoje radove poslali su i učenici iz Beograda, Niša, Kragujevca, Smedereva, Smederevske Palanke, Zrenjanina, Bečeja, Vrnjačke Banje, Sremske Mitrovice, Uba, Mrčajevaca, Merošine, Vlasotinca, Vladičinog Hana, Priboja i Jelašnice
 
Danas, u petak, 13. marta, ističe rok za predaju radova, a rezultati konkursa "Najlepša mama na svetu - moja mama" mogu se očekivati do 10. aprila 2020. godine.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Jeca Janko
15.04.2020. , 20:23
Kad se mogu očekivati rezultati konkursa?
Jeca Janko
15.04.2020. , 20:24
Kad se mogu očekivati rezultati konkursa?