Nazad

Vikendom Partizanska ulica bez saobracaja

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 04.06.2013 - 11:52

Odlukom Gradskog veća, a na predlog Saveta za bezbednost saobraćaja, Partizanska ulica u Vranju biće zatvorena za saobraćaj svakog petka i subote od 20 do 01 sat posle ponoći.

Partizanska ulica u Vranju
Član Gradskog veća zadužen za infrastrukturu Srđan Milošević za OK Radio kaže da odluka stupa na snagu 7. jula i važiće do 3. septembra. 
 
– Ova odluka je donešena iz prvenstveno bezbednosnih razloga jer je petkom i subotom uveče u Partizanskoj ulici prisutan veliki broj mladih ljudi koji šetaju u tom delu grada. 
 
Takođe, tom ulicom u večernjim satima prolaze i bahati vozači koji tuda projure veoma često i brzinom od 80 do 100 kilometara na sat. 
 
Upravo zbog toga postoji opasnost da neko strada i mislim da je ova odluka potpuno na mestu – kaže Milošević. 
 
On dodaje da će nadležni pratiti i nivo buke na potezu od „Srbijašume“ do hotela „Vranje“, te da nije dozvoljeno bilo kakvo prekoračenje i zloupotreba zabrane odvijanja saobraćaja u pomenutim terminima. 
 
– Vrlo bitna stvar u odluci je to što će se pratiti i poštovanje radnog vremena ugostiteljskih objekata i nivo jačine muzike. Ukoliko se odluka ne poštuje, mi ćemo ponovo ulicu otvoriti za saobraćaj. 
 
Nemamo nameru da sada ovim pravimo diskoteku na otvorenom – napominje na kraju Milošević.  

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: