Nazad

VISOKA ŠKOLA jedan od stubova grada

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 17.05.2018 - 12:46

U Visokoj školi primenjenih strukovnih studija u Vranju, održana je svečanost povodom Dana ove obrazovne ustanove.

Podeljene diplome, zahvalnice i nagrade FOTO: vranje.org.rs
Direktorka dr Ljiljana Đorđević, istakla je na samom početku da ova škola već 44 godine časno služi svojoj zemlji i svom gradu, stvarajući i razvijajući struku na ovim prostorima. 
 
- S ponosom mogu da kažem da je ova ustanova, Visoka škola primenjenih strukovnih studija, kolevka stručnog obrazovanja
 
Zato, biti njen nastavnik i student posebna je čast, a biti njen direktor jedinstvena je privilegija - rekla je Ljiljana Đorđević. 
 
Prisutnima se, u ime rukovodstva Grada, obratio zamenik gradonačelnika Nenad Antić ističući da je Visoka škola jedan od stubova grada.
 
- Obrazovanje mladih ljudi predstavlja jedan od faktora razvoja naše lokalne zajednice i mi ćemo, kao Grad, nastaviti sa podrškom ovom segmentu društva. 
 
Čestitam svima koji su diplomirali, uz poruku da vas čeka još teži put, onaj koji zahteva još više odricanja i ulaganja u svoje znanje. Ali, ujedno, to je i jedini put uspeha - poručio je Antić. 
 
Svečanosti su prisustvovale brojne zvanice iz privrednog i javnog života Vranja, a zaslužnim pojedincima i kolektivima podeljene su zahvalnice, dok su najbolji studenti, pored diploma, dobili i prigodne nagrade.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Studirao
21.05.2018. , 20:42
Haha pa na njoj nema ni "O" od obrazovanja, stub, ma kakav stub, leglo politike. Bruka!