Nazad

VJT: Samo predmeti HITNE PRIRODE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 19.03.2020 - 11:37

U skladu sa preporukama Ministarstva zdravlja i obaveznim uputstvom Republičkog javnog tužioca, u Višem javnom tužilaštvu u Vranju, rad ove institucije je, kako kažu, organizovan na način koji omogućava nesmetano i pravilno funkcionisanje.

Više javno tužilaštvo u Vranju. Foto: S.Tasić/OK Radio

Prijem pismena vršiće se u pisarnici Višeg javnog tužilaštva u Vranju, samo u predmetima hitne prirode, uz obavezno korišćenje zaštitnih maski i rukavica od strane zaposlenih i od strane lica koja predaju pismena.

Sve zakazane dokazne i druge službene radnje odložiće se na neodređeno vreme, a o novom terminu učesnici postupka biće u pisanoj formi pozvani.

Uverenja o izdavanju krivičnog postupka izdavaće se samo onim licima koja ukažu na opravdanost hitnog izdavanja.

Za sve druge bliže informacije vezane za rad tužilaštva i konkretne predmete građani mogu da se obrate na broj telefona 017 422 133, na faks 017 400 622 ili mejlom na adresu tehnicki.sekretar@vr.vi.jt.rs


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: