Nazad

Vodogradnja donirala MEDICINSKU OPREMU vranjskom ZC-u

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 22.01.2021 - 14:54

Preduzeće "Vodogradnja" a.d. Vranje obezbedilo je još jednu vrednu donaciju vranjskom Zdravstvenom centru u vrednosti od blizu pola miliona dinara.

Oprema vredna blizu pola miliona dinara FOTO: ZC Vranje
Kako navode iz ZC Vranje, donacija ovoj zdravstvenoj ustanovi koja pruža zdravstvenu zaštitu stanovništvu Pčinjskog okruga i Кosovskog Poмoravlja je obezbeđena posredstvom lokalnog Kriznog štaba i komandanta dr Slobodana Milenkovića.
 
Predstavnici "Vodogradnje" a.d. Vranje su Zdravstvenom centru Vranje isporučili medicinsku opremu vrednosti blizu pola miliona dinara
 
U paketu opreme su četiri sedeća i pet ležećih kolica za transport pacijenata, jedna kolica za terapiju, tri beskontaktna toplomera i pet kompleta oronazalnih maski.
 
- Donacija je više nego dobrodošla u vreme pandemije i u vreme kada se uspešno realizuje masovna vakcinacija stanovništva u celoj zemlji i kod nas. 
 
Sve ovo upućuje na smirivanje situacije i nadamo se konačnoj pobedi nad korona virusom – istakla je direktorka ZC Vranje, dr Ljiljana Antić prilikom prijema ove vredne donacije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: