Nazad

Vodovod: OBAVEŠTENJE POTROŠAČIMA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 01.10.2022 - 11:44

Usled radova na rekonstrukciji ulice Baba Zlatine u Vranju, došlo je do oštećenja ulične vodovodne cevi od strane izvođača radova Millennium Team iz Beograda. Tom prilikom, stanovnici ulice Baba Zlatine su uskraćeni za redovno vodosnabdevanje.

Foto:OK radio
Zbog radova na otklanjanju oštećenja u ulici Baba Zlatine i Stanoja Glavaša, bez vodeće biti potrošači u pomenutim ulicama, kao i dela zgrada naselja Češalj povezanih na ulicu Baba Zlatina, do završetka radova.
 
Zbog radova na otklanjanju oštećenja u ulici Timočkoj, bez vode će biti potrošači u pomenutoj ulici, do završetka radova.
 
Zbog radova na otklanjanju oštećenja u ulici Drvarska i deo Makedonske, bez vode će biti potrošači u pomenutim ulicama, do završetka radova.
 
Zbog radova na otklanjanju oštećenja u ulici Kajmačalanska i okolne ulice, bez vode će biti potrošači u pomenutoj ulici, do završetka radova.
 
 
Mole se stanovnici ulice Baba Zlatine i ostalih ulica za strpljenje i razumevanje.
 
JP „VODOVOD“ Vranje, preporučuje korisnicima da po nestanku vode, a po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje svojih kućnih instalacija.
Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog mogućeg transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja.
 
JP „VODOVOD“ Vranje će u tom periodu izvršiti ispiranje ulične mreže.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: