Nazad

Vojvodina na PREMIJERI u Vranju, Recko očekuje 5.000 gledalaca

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 23.03.2019 - 11:50

Rekonstrukcija stadiona „Jumka” u Vranju privodi se kraju, pa rukovodstvo FK Dinamo očekuje da „žuti“ već sledeću utakmicu odigraju na svom terenu.

Postavljaju se sedišta na tribine FOTO: Facebook/FK Dinamo/B. Spasić
Izvode se finalni radovi na dogradnji dela zapadne tribine, renoviranju svlačionica, postavljanju sedišta tako da bi Dinamo prvu utakmicu na svom terenu mogao da odigra već u narednom kolu, 30. marta,u duelu sa Vojvodinom.
 
Članovi Komisije za prijem stadiona FSS doći će u utorak kako bi procenila da li objekat u Vranju ispunjava sve kriterijume za odigravanje superligaških utakmica.
 
– Verujem da ćemo dobiti zeleno svetlo. Imamo sve uslove, možda i bolje od mnogih klubova u ligi. 
 
U kup utakmici s Crvenom zvezdom pokazali smo da možemo da budemo dobar domaćin i organizator prvenstvenih mečeva – kazao je šef stručnog štaba Dinama Dragan Antić Recko za Sportski žurnal.
 
Dinamo je od početka sezone sve utakmice igrao na Gradskom stadionu u Surdulici, pa bi bez sumnje prolećna premijera u Vranju izazvala ogromno interesovanje ovdašnjih ljubitelja fudbala.
 
Mečeve Dinama uvek prati 4.000 do 5.000 ljudi, jer vlada velika zainteresovanost za utakmice Super lige. 
 
Upravo iz tog razloga činimo sve da stadion dobije lepši i funkcionalniji izgled i prolećne utakmice igramo pred našim, brojnim navijačima.
 
Bila bi to velika stvar za naš klub, Vranje i čitav region – zaključio je Antić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: