Nazad

Voz zgazio staricu u Hanu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 12.04.2013 - 12:18

Smiljana Trifunović (76) iz sela Manjak kod Vladičinog Hana poginula je u petak oko 10 sati kada je na nju naleteo putnički voz koji saobraća na liniji Vranje-Niš.

mesto nesrece

 

Nesreća se dogodila na pružnom prelazu u centru Vladičinog Hana. 
 
– Slučaj je prijavljen u 10.30 sati i u toku je istraga. Uviđaj na licu mesta izvršili su istražni sudija Osnovnog suda u Vranju Aleksandra Tomić u saradnji sa policijskim službenicima – izjavio je portparol PU Vranje Dragan Stamenković. 
 
Kako se saznaje, sada pokojna Smiljana Trifunović došla je iz Manjaka u Vladičin Han kako bi trgovala na pijaci. 
 
Inače, petak je pijačni dan u Vladičinom Hanu, a do pijace dolazi se preko pružnog prelaza koji je odmah posle oštre železničke krivine. 
 
 
Svedoci pričaju da je voz svirao i da su ljudi koji su se u trenutku nesreće zatekli na licu mesta pokušali Trifunovićevu da odvrate od pruge, ali ona nije ništa čula. 
 
– Čuo sam da voz ide i ne mogu da grešim dušu, svi vozovi trube kada nailaze na ovaj pružni prelaz jer je odmah posle krivine. Takođe, sporo tuda prolaze jer je u blizini stanica. 
 
Baka koja je krenula da prelazi prugu nije čula da voz nailazi, čak smo svi vikali na nju da se vrati ili da požuri napred, ali je bilo kasno. 
 
 
 
Čuo se samo tup udarac i njeno telo je odletelo u obližnji jarak pored pruge – priča jedan od svedoka nesreće. 
 
Inače, ovaj pružni prelaz nije obezbeđen rampama.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: