Nazad

Vozio čeličnu ogradu i MIGRANTE ILEGALCE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 04.12.2018 - 10:18

Vranje - Na graničnom prelazu Horgoš, carinici su u kamionu vranjskih tablica otkrili trojicu migranata pri pokušaju ilegalnog prelaska državne granice, saopštila je Uprava carina.

U kamionu otkrivena trojica ilegalaca FOTO: Uprava carina
Ilegalni putnici, državljani Avganistana, otkriveni su 29. novembra, u kamionu vranjskih tablica koji je na relaciji Srbija – Francuska transportovao čeličnu ogradu.
 
Kako kažu iz Uprave carina, migranti ne odustaju od namere da se ilegalno prebace preko granice, o čemu svedoče brojni osujećeni pokušaji u poslednje vreme.
 
Na graničnim prelazima Horgoš, Batrovci i Šid, samo u poslednjoj nedelji novembra je zaustavljeno i u Srbiju vraćeno više od 30 „slepih putnika“.
 
- Scenario uvek isti: mobilni skener bi u tovaru registrovao ljudske siluete, a potom bi presečena pa nanovo zalepljena sajla na prikolici kamiona nepogrešivo odvela carinike do ilegalaca – kažu iz Uprave carina.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: