Nazad

Vranjanac priznao ubistvo

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 21.07.2018 - 17:59

Vranje - Taksista I. M. (32) u vranjskom pravosuđu 20. jula sporazumom je, tvrdi Alo, priznao da je počinio krivično delo teškog ubistva.

Ubistvo se desilo na Pržaru. Foto: OK Radio

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da će zbog ubistva građevinskog radnika Voje Spasića (53) i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija nadležnom sudu na ročištu biti predložena jedistvena kazna zločincu od 13 i po godina zatvora.

Okrivljenom taksisti biće izrečena mera oduzimaja vatrenog oružja. U elitnom "Simpovom" hotelu na brdu Pržar iznad Vranja, I. M. hicima iz pištolja 15. novembra, podseća Alo, prošle godine oko 20 časova ubio Voju Spasića.

Nezapamćeni zločin dogodio se ispred recepcije hotela za vreme proslave dečijeg rođendana.

Ubica je posle zločina pobegao, ali ga je policija posle dvočasovne potrage uhapsila u njegovoj porodičnoj kući i oduzela mu vatreno oružje.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Kazne nigde
23.07.2018. , 10:51
Što ne napišete da se Boban sa njim dogovorio na 13 godina zatvora. 13 ej! Ko prizna pola mu se prašta a? Jedan život izgubljen greškom i uništena porodica vrede 9 godina zatvora (2/3 će odsluži)? Budući da je umnobolan opet će da uradi isto. Banano državo