Nazad

VRANJANCI među dobitnicima NAGRADE Kapetan Miša Anastasijević

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 11.07.2018 - 10:56

Vranje - U sali Skupštine grada Leskovca održana je dodela priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ za područje Jablaničkog i Pčinjskog okruga, koje je dodeljeno za 20 privrednih i društvenih subjekata sa ovog područja.

Dobotnici ovogodišnjeg priznanja FOTO: Jugmedia
Prof.dr Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu dobio je ovo priznanje za doprinos razvoju juga Srbije, toleranciju i poverenje.
 
Među nagrađenima iz Pčinjskog okruga su “Kavim-Jedinstvo” d.o.o. Vranje za najbolje usluge u regionu, Vesna Đorđević, direktorka “Stefi komerc” d.o.o. Vranje, kao najpreduzetnica u regionu i Radoman Irić, slobodni novinar iz Vranja, doajen angažovanog, istinitog i dokumentacionog informisanja.
 
Priznanja su dobili i Opština Vladičin Han i predsednik Goran Mladenović kao najbolja lokalna samouprava u regionu, Bogoljub Tomić, generalni direktor DIB Bujanovac, za najboljeg preduzetnika u regionu, “Megal” Bujanovac kao najbolja kompanija u regionu i Rudarsko preduzeće “Feldspat” Bujanovac za najbolji razvojni potencijal u regionu.
 
Ovo prestižno nacionalno priznanje dodeljuje se od 2000. godine u okviru projekta „Put ka vrhu“, a organizuju ga agencija „Media Invent“ iz Novog Sada, Univerzitet u Novom Sadu i Privredna komora Vojvodine uz pomoć Privredne komore Srbije i regionalnih privrednih komora i gradova domaćina
 
Odluku o dodeli priznanja doneo je žiri kojim je predsedavao prof. Radovan Pejanović sa Univerziteta u Novom Sadu, zatim mr Dragomir Đukić iz Privredne komore Vojvodine, Pero Zubac, književnik iz Novog Sada, Vlado Markanović, direktor „Media Inventa“ i Goran Jović, direktor Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog okruga.
 
Nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“, koja se sastoji od povelje i zlatnika sa likom ovog velikog trgovca i najvećeg srpskog dobrotvora, dodeljuje se najistaknutijim kompanijama, privrednim društvima, brendovima, ustanovama i pojedincima za njihov rad, stvaralaštvo i društvenu odgovornost.
 
Ovaj tekst proizveden je uz pomoć i podršku opštine Vladičin Han u okviru projekta "Pod budnim okom građana Vladičinog Hana". Sadržaj ovog teksta i stavovi izneti u njemu isključiva su odgovornost OK Radija i ne izražavaju stavove i mišljenja opštine Vladičin Han.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: