Nazad

Vranjanci na makedonskom "Panfiz"-u

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 03.10.2013 - 10:10

Pozorišna predstava „Omnibus plus“ u režiji Trajčeta Gjorgieva, nastala u produkciji Međunarodnog festivala pantomime iz Vranja, biće izvedena u petak u Makedonskom narodnom teatru u Skoplju.

Omnibus plus

Predstava će učestvovati na šestom Međunarodnom festivalu pantomime i fizičkog teatra Panfiz 2013. Na festivalu u Skoplju, koji se održava od 1. do 4. oktobra, nastupiće I pantomimičari iz Sjedinjenih Američkih Država, Finske i Srbije.

 

Predstava „Omnibus plus“ je premijerno prikazana na drugom Međunarodnom festivalu pantomime Phantomfest, koji se održao u Vranju 28. i 29. juna ove godine u organizaciji Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Vranje.

 

U predstavi glume članovi pomenute organizacije Snežаnа Đorđević, Aleksandra Asanović, Miodrаg Demirović, Goran Rаmаdаnović, Ivica Spasić, Velizar Demirović i Ninoslav Demirović.

 

Ova pantomimska predstava u kojoj igraju gluve i nagluve osobe bazirana je na adaptaciji nekih od najpopularnijih svetskih pantomimskih etida, izvođenih od strane skoro svih značajnijih svetskih pantomimičara.

 

Aleksandar Aca Stojković

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: