Nazad

Vranjanci uhapšeni zbog TEŠKE KRAĐE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 12.11.2019 - 13:39

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivične prijave protiv trojice muškaraca iz Vranja, starosti 21, 35 i 57 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tri teške krađe i krađu.

Više puta provaljivali u istu kuću. Foto: S.Tasić/OK Radio

Sumnja se da su oni tokom juna, jula i avgusta ove godine, tri puta provalili u jednu porodičnu kuću u Vranju iz koje su ukrali televizor, alkoholna pića i  novac.

Njih trojica se sumnjiče i da su u avgustu ove godine provalili u još jednu kuću u Vranju iz koje su ukrali oko 50.000 dinara.

Policija je prilikom pretresa kuće tridesetpetogodišnjeg muškarca u Vranju  pronašla manju količinu lekova sa liste psihoaktivnih supstanci,
pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: