Nazad

Vranje doniralo vrednu opremu Saobraćajnoj policiji

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 08.10.2019 - 13:42

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i načelnik Policijske uprave Vranje Igor Živković potpisali su ugovor o materijalno - tehničkom opremanju saobraćajne policije u gradu.

Sa potpisivanja ugovora. Foto: vranje.org.rs

Tom prilikom gradonačelnik je istakao da grad Vranje kontinuirano realizuje aktivnosti usmerene na jačanju sveukupne bezbednosti u lokalnoj zajednici.

- Radom Saveta za bezbednost saobraćaja grada Vranja nastojimo, da u interesu građana, dodatno podignemo svest o saobraćajnoj kulturi. U sklopu tih mera i ove godine obezbedili smo materijalno - tehničko opremanje saobraćajne policije u vrednosti od 1.950.930 dinara.

Iako je donacija usmerena na potrebe pripadnika MUP - a, ona je direktno povezana sa poboljšanjem sigurnosti i opšte bezbednosti građana
- rekao je gradonačelnik dr Milenković.

Načelnik Policijske uprave Vranje Igor Živković zahvalio se na donaciji i istakao da je zahvaljujući odličnoj saradnji sa lokalnom samoupravom realizovan veliki broj značajnih projekata.

- Iz godine u godinu vrednost izdvojenih sredstava za potrebe saobraćajne policije je veća, što je veoma značajno za nesmetani rad i unapređenje aktivnosti.

Donirana oprema biće upotrebljena za povećanje nivoa bezbednosti u saobraćaju na području grada Vranja.


Društveno odgovorna lokalna zajednica doprinela je da na teritoriji grada Vranja bude znatno smanjen broj saobraćajnih nezgoda i poginulih lica
- naglasio je Živković.

Oprema sadrži 100 stop tablica, 80 pištaljki, dreger aparat koji se koristi za otkrivanje psihoaktivnih supstanci, dva kompleta nesesera za vršenje uviđaja, dva desktop kompjutera sa pratećom opremom, dva štampača, šest kancelarijskih radnih fotelja, foto aparat sa pratećom opremom, četiri smart telefona i fiksni fiksni telefon sa centralom.

Sredstva za opremu obezbeđena su prihodom od naplaćenih saobraćajnih kazni na teritoriji grada.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
bugarin
08.10.2019. , 17:39
Dajte pare za bolnice a ne za ove manekene iz policije bugarin bosilegrad opet sindrom milosevic sramota srbi