Nazad

Vranje: FB akcija "Pravda za Miloša"

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 08.01.2013 - 00:17

Na oficijelnoj fejsbuk stranici vranjskog odbora naprednjaka članovi te stranke pokrenuli su akciju „Pravda za Miloša“.

Sa ranijih akcija SNS-a

Kako su saopštili naprednjaci, ova akcija nema veze sa strankom, već to rade članovi partije koji, kako kažu, dobro poznaju uhapšenog Miloša Mladenovića, doskorašnjeg odbornika SNS-a u skupštini grada.

Aleksandar Nikolić, zadužen za društvene mreže u gradskom odboru SNS za OK Radio kaže da je podršku pokrenula supruga istaknutog člana stranke i člana gradskog veća Srđana Miloševića, Ljiljana Milošević.

– Ne bih rekao da je to organizovana akcija. Na našoj grupi ima samo komentara „Pravda za Miloša“ i to su pisali naši članovi koji znaju ko je Miloš Mladenović.

Ni u kom slučaju sve ovo nema veze sa strankom SNS. Takođe, do sada niko iz vrha partije nije pravio problem zbog toga jer se mi zalažemo za slobodu govora, pa tako svako od članova grupe može da piše ono što misli – kaže Nikolić.

Potpredsednica GrO SNS Bojana Veličkov kaže da ona nema fejsbuk profil, te da nije u toku sa akcijom pokrenutom na stranačkom profilu.

– Ja stvarno pojma o tome nemam i baš ću da pogledam o čemu se tu radi.

Mogu unapred da kažem da takve i slične akcije i piskaranja nemaju ama baš nikakve veze sa strankom niti je to neko od funkcionera tražio.

Ako među komentarima nema visokih članova SNS, znači da to ne ide iz stranačke kuhinje. Kao stranka se ograđujemo od svih vrsta podrške uhapšenim licima, jer je pravosuđe tu da nekog oslobodi ili okrivi za neko delo – kaže Veličkov.

Inače, na fejsbuk stranici SNS, portparolka stranke Ivana Đorđević je sa nekolicinom članova vređala novinare pojedinih medija, nazivajući ih „patološkim lažovima“.

- Pravda je spora ali verujem da će sve one koji vole maštovito da žive i koji su već postali patološki lažovi na kraju stići, što pokazuje primerom Radomana Irića.

Ima još takvih dopisnika koji se služe izmišljotinama i sebe nazivaju novinarima, a o novinarstvu nemaju pojma – napisala je Đorđevićeva na oficijelnoj stranici GrO SNS.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: