Nazad

Vranje: I dalje se krši ZABRANA KRETANJA, kažnjava se i STARO I MLADO

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 30.03.2020 - 12:08

Prekršajni sud u Vranju izrekao je i tokom proteklog vikenda niz novčanih kazni zbog nepoštovanja zabrane kretanja tokom vanrednog stanja.

Najstariji kažnjeni ima 77 godina FOTO: G. Mitić/OKRadio
Prema rečima Dragana Stankovića, predsednika Prekršajnog suda u Vranju, ova institucija je u protekla tri dana postupala po 15 predmeta zbog kršenja Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.
 
Zbog kretanja na javnom mestu van objekta stanovanja u vremenu od 17 do 05 sati, Prekršajni sud je kaznio četvoro meštana Donjeg Trebešinja novčanom kaznom od po 80.000 dinara.
 
Kako saznajemo, oni su zatečeni u vožnji automobilom tokom policijskog časa.
 
Takođe, kažnjena su i dvojica mlađih Vranjanaca sa 70.000, odnosno 100.000 dinara, koji su tokom policijskog časa zatečeni u gradu.
 
Novčanu kaznu od 60.000 dinara zaradio je i jedan Bujanovčanin.
 
Zabranu kretanja su kršili i najstariji, pa su tako troje Vranjanca starijih od 65 godina dobila kaznu od po 50.000 dinara.
 
Kako OK Radio saznaje, najstariji od njih ima 77 godina.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Trajko
30.03.2020. , 18:49
Tako treba za stoku!