Nazad

Vranje ipak nije bezbedno

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 22.12.2012 - 10:36

Bezbednost u Vranju nije na potrebnom nivou, javno je ocenio državni sekretar u MUP-u Vladimir Božović prilikom posete Vranju.

Sa lica mesta

Poseta sa nejasnim povodom, prilikom koje se Božović sreo sa zamenicom gradonačelnika Bojanom Veličkov i šefom policije Slađanom Velinovićem, okončana je ovom do sada nigde tako direktno izgovorenom izjavom.

- Naložio sam maksimalno pojačano angažovanje svih resursa Policijske uprave Vranje na rasvetljavanju raznih paljevina i nalaženju počinioca, kako bi se u Vranje vratila sigurnost - kazao je Božović.

On je rekao da je sa čelnicima Policijske uprave u Vranju i gradske uprave razgovarao i o nacionalnoj strategiji za borbu protiv korupcije.

Državni sekretar MUP-a je najavio da će policija ispitati i sporne privatizacije u Vranju.

- Za sve koji misle da će posle hapšenja Miroslava Miškovića u Srbiji ostati sve isto, poručujem im da se grdno varaju i da onima koji nisu spremni da daju svoj maksimalan doprinos u borbi protiv korupcije koja ugrožava nacionalnu bezbednost nije mesto u policiji i tužilaštvu - kazao je Božović.

On se založio da svaka lokalna zajednica, pa i Vranje, dobije svoje antikorupcijske timove.

Sastanku sa Božovićem prisustvao je vrh lokalnog SNS-a, predvođen narodnim poslanikom Draganom Nikolićem, uz vidno odsustvo koalicionih partnera iz SPS-a.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: