Nazad

Vranje: Izložba o Zoranu Đinđiću

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 12.03.2013 - 09:10

Deceniju od ubistva Zorana Đinđića, prvog srpskog demokratskog premijera, Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju obeležio je u ponedeljak izložbom fotografija iz njegovog života i rada.

Sa otvaranja ozložbe o Đinđiću

Goran Stefanović, predsednik gradskog i okružnog odbora DS-a  otvarajući ovu izložbu podsetio je prisutne na lik i delo pokojnog premijera.

- Sve izjave i poruke koje je Zoran Đinđić  davao, ulivale  su nadu i optimizam i to je ono što nedostaje u ovom trenutku u Srbiji.

Zato svi treba da očuvamo sećanje na njega i da ga prenesemo budućim  generacijama,  imajući na umu  Zoranovu energiju i požrtvovanje, ali i to da je dao život za Srbiju – rekao je Stefanović.

Postavku izložbe čini  58 fotografija na kojima su  slike iz života i rada Zorana Đinđića, koje je za ovu priliku ustupio Opštinski odbor DS-a iz Sokobanje.

Vranjanci će izložbu moći da pogledaju u maloj sali Galerije Narodnog muzeja  do 18. marta.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: