Nazad

Vranje: Osveta "piromanskog" podzemlja?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 05.01.2013 - 22:12

Inspektoru za imovinske delikte iz Vranja Daliboru Zlatkoviću u subotu ujutru demoliran je automobil marke „Golf 2“.

Demolirani auto

Sva stakla na vozilu koje se nalazilo ispred porodične kuće Zlatkovića u potpunosti su polupana.

– Demoliranje se dogodilo u subotu između jedan i četiri sata posle ponoći u ulici Ivana Meštrovića u Vranju.

Preduzeli smo sve potrebne radnje i nadamo se da će izgrednici biti pronađeni i procesuirani – kaže za OK Radio Dragan Stamenković, portparol PU Vranje.

Inspektor Zlatković koji već dve godine radi na rasvetljavanjima slučajeva uništavanja tuđe imovine kaže da neće davati nikakve izjave, jer je istraga u toku.

– Mogu samo da kažem da niko od ukućana ništa nije čuo tokom noći. Ujutru smo videli uništeni auto.

Ne znam samo da li ovo da shvatim kao opomenu ili upozorenje. U svakom slučaju nije mi prijatno jer imam porodicu -  kaže Zlatković.

Dalibor Zlatković radio je u ekipi operativaca koja je pred novogodišnje praznike uspešno privela kraju akciju hapšenja osmorice osumnjičenih za više paljevina u Vranju tokom poslednje dve godine.

Inače, Dalibor je sin Radovana Zlatkovića, penzionisanog inspektora MUP-a Vranje, poznatog po tome što je bio jedan od svedoka dešavanja na Kosovu pred Tribunalom u Hagu.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: