Nazad

Vranje: OTVORENE PRODAVNICE u subotu i nedelju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 01.05.2020 - 13:20

U skladu sa režimom zabrane kretanja tokom predstojećeg vikenda, maloprodajni objekti u Vranju u subotu i nedelju biće otvoreni, saopštilo je Gradsko veće.

Meophodno poštovanje ograničenja broja potrošača FOTO: G. Mitić/OK Radio
Gradsko veće grada Vranja prihvatilo je preporuku Gradskog štaba za vanredne situacije, kojom se ograničava radno vreme u maloprodajnim objektima na području grada, tokom trajanja vanrednog stanja. 
 
Zaključkom Gradskog veća, određeno je da rad maloprodajnih objekata za vikend, u subotu 2. maja i nedelju 3. maja treba organizovati od 07.00 do 17.00 časova.
 
Rad logističkih centara i snabdevanje objekata može da se obavlja celodnevno u skladu sa procedurama koje definišu kretanje lica i posebne radne naloge za zaposlena lica. 
 
Trgovac može, u skladu sa navedenom preporukom da samostalno odredi radno vreme u navedenim vremenskim intervalima. 
 
Takođe, broj potrošača u maloprodajnim objektima može biti jedan potrošač na 10 kvadratnih metara uz poštovanje opštih mera prevencije i fizičke udaljenosti potrošača.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: