Nazad

Vranje: Privedeno sedam osoba

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 28.12.2012 - 10:44

U velikoj akciji policije i Žandarmerije koja je u petak okončana u Vranju privedeno je sedam osoba, saznaje OK radio u vranjskoj policiji.

Ilustracija

Svi privedeni sumnjiče se za seriju paljenja automobila i sličnih kriminalnnih radnji koje su prethodnih meseci potresale grad.

Prema do sada nepotvrđenim informacijama, uhapšeni su Miloš Mladenović zvani Žaba (25), odbornik SNS-a u Skupštini Vranja, Miloš Popović zvani Pakman(23), poznati kik bokser, Miloš Anđelković zvani Anđel (22), i Miloš Cvetković zvani Banjurac (23).

U akciji su privedeni i Velimir Vukoslavović, kome je nedavno zapašljena kuća u Južnomoravskoj ulici, te Božidar Stojanović (26) i Dejan Nikolić zvani Kantar (33), za koga se sumnja da je vlasnik nekoliko legalnih i nelegalnih kladionica u Bujanovcu i Preševu.

Prema izveštaju PU Vranje, koji je dostavljen Skupštini grada, u Vranju je od 2008. do danas u podmetnutim požarima zapaljeno dvadesetak automobila, ugostiteljskih objekata i privatnih kuća.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: