Nazad

Vranje: Produžen pritvor "piromanima"

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 07.01.2013 - 15:55

Osmorici uhapšenih u velikoj policijskoj akciji u Vranju pre desetak dana, produžen je pritvor, sa prvobitnih osam na 30 dana, potvrđeno je u vranjskom Osnovnom sudu.

Osnovni sud u Vranju

- Istraga se nastavlja i nadamo se utuženju posle isteka pritvora. Imamo dovoljno vremena da se sve istražne radnje izvedu u skladu sa zakonom - rekao je portparol Osnovnog suda Srboljub Mihajlović.

Pripadnici Žandarmerije i Kriminalističke policije su, u saradnji s pripadnicima Policijske uprave u Vranju, u petak 28. decembra 2012. godine, uhapsili Miloša Mladenoviću zvanog Žaba (25), Miloša Andjelkovića zvanog Andjel (25) , Velimira Vukoslavovića (24),  Miloša Cvetkovića zvanog Banjurac (23), Božidara Stojanoviću zvanog Boža Karadnik (26),  Dejana Nikolića zvanog Kantar (33), Miloša Popovića zvanog Pakman (23) i Savu Stankovića.

Njima je na Božić istekao pritvor u trajanju do osam dana koji im je 30. decembra 2012. godine, odredio isražni sudija Osnovnog suda u Vranju Stojil Stanković.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: