Nazad

Vranje: Sa trećeg sprata pala na krov kafića!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 22.09.2013 - 15:18

Vranje - Devojka S.A. (18) pala je u subotu oko 23 sata sa trećeg sprata TC BID zona na krov kafića „Kopakabana“ i tom prilikom zadobila teške telesne povrede.

Sa lica mesta

Kako je saopštila vranjska policija koja je izvršila uviđaj, nema naznaka da je u pitanju pokušaj ubistva.

– Najverovatnije da je reč o slučajnom padu, ali postoji i mogućnost da je nesrećna devojka pokušala samoubistvo.

Ona je sa teškim telesnim povredama prebačena na Urgentno odeljenje vranjske bolnice. Istraga povodom ovog slučaja još uvek traje – kaže Dragan Stamenković, portparol PU Vranje.

Kako se saznaje u vranjskoj bolnici, osamnaestogodišnja S.A. je sa teškim povredama opasnim po život prebačena na neurohirurgiju Kliničkog centra Niš.

– Devojka je kolima Hitne pomoći dovežena na Urgentno odeljenje u veoma teškom stanju. Lekari su pored ostalih povreda konstatovali kontuziju glave i tela i prelom potiljačne kosti.

Odrađena je kompletna dijagnostika na neurološkom, otorinolaringološkom, internom, rentgenološkom i hururškom odeljenju, a zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja hitno je u subotu uveče upućena na niški Klinički centar – kaže portparolka ZC Vranje Beba Kanački.

Inače, visina od ograde na kojoj mladi u večernjim satima obično sede do krova kafića na koji je S.A. pala je desetak metara.

Na mestu gde je nesrećna devojka udarila, polomljena je ploča, ali ona nije propala kroz pukotinu.

Aleksandar Aca Stojković

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: