Nazad

Vranje: U poslednjih 24 sata nema preminulih od virusa korona

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 10.07.2020 - 14:20

U bolnicama u Leskovcu, Vranju i Surdulici u poslednja 24 časa nije bilo preminulih od virusa korona, saopšteno je iz Kliničkog centra (KC) u Nišu.

U četiri kovid bolnice u Vranju hospitalizovano 155 pacijenata FOTO: OK Radio
U KC Niš, u poslednja 24 časa preminuo je jedan pacijent kod koga je potvrđeno prisustvo korona virusa, a šestoro obolelih se nalazi na repiratorima u jako teškom stanju, saopšteno je iz uprave te zdravstvene ustanove.
 
U kovid bolnicama u Nišu, Leskovcu, Vranju i Surdulici hospitalizovano je ukupno 611 pacijenata, od kojih je kod 247 osoba potvrđen korona virus, navedeno je na veb-sajtu KC Niš.
 
Na veb-sajtu niškog KC navedeno je da je u kovid objektima te ustanove do danas u podne hospitalizovano ukupno 277 pacijenata, a da je kod njih 105 potvrđena infekcija korona virusom
 
Među njima su i dva deteta, koja se nalaze u stabilnom stanju.
 
Prema podacima uprave niškog KC, danas je u kovid objektima te ustanove hospitalizovano 27 pacijenata više nego juče, a četiri pacijenta sa potvrđenim virusom više nego prethodnog dana.
 
Juče je u KC u Nišu bilo više preminulih nego danas – troje, a bilo je i više pacijenata na respiratorusedmoro.
 
Na veb-sajtu KC danas je navedeno i da je u četiri kovid bolnice u Vranju hospitalizovano ukupno 155 pacijenata, od kojih 77 sa potvrđenim korona virusom.
 
U kovid bolnici zdravstvenog centra u Surdulici zbrinuta su 63 pacijenta, od kojih 53 ima potvrđen virus, a u kovid bolnici u Leskovcu 117 pacijenata, od kojih je 12 pozitivno.
 
U bolnicama u Leskovcu, Vranju i Surdulici u poslednja 24 časa nije bilo preminulih.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: