Nazad

Vranje: Umalo tuča poslanika SNS-a i šefa policije!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 29.04.2013 - 11:58

Prema informacijama iz više nezavisnih izvora, u noći izbora sa MZ u Vranju došlo je do teškog incidenta između pripadnika SNS-a i predstavnika PU Vranje.

Ilustracija

Prema tim izvorima, tokom pobedničke vožnje naprednjaka, u ponedeljak oko jedan sat posle ponoći, kod prostorija RTV Vranje policija je intervenisala i pokušala da zaustavi kolonu automobila SNS-a.

Na ovo je burno reagovao poslanik SNS-a Dragan Nikolić, koji je, priča se, pri tome ušao u verbalni duel sa policajcima.

Za nekoliko minuta na licu mesta pojavio se i načelnik PU Vranje Slađan Velinović, pa je, priča se, umalo došlo do tuče između Nikolića i Velinovića.

Dok je Velinović samo ćutao, Nikolić je, svedoče neki od prisutnih, sasuo salvu uvreda na njegov račun, i samo prisebnost prisutnih sprečila je da incident eskalira do fizičkog obračuna.

Paralelno sa tim, došlo je i do sukoba Nikolića sa direktorom RTV-a Zoranom Veličkovićem, koi je optužen da nije relevantno pratio dešavanja na izborima.

Kako su njegovi novinari otišli kući, Veličković je bio prinuđen da ih dovede da otprate KZN koja je i organizovana specijalno za njih, oko 1:30 posle ponoći u ponedeljak.
 
U nastavku dešavanja SNS-a je organizovao i protest ispred PU Vranje, kada se, priča se, poslanik Nikolić popeo na haubu automobila i mahao zastavom stranke.
 
No, daljih incidenata između policije i naprednjaka nije bilo.
 
Priča o incidentu potrđena je od svih strana učesnika, ali se o njoj niko zvanično do sada nije oglasio.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: