Nazad

Vranjska opozicija NAPUŠTA SKUPŠTINU

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 10.03.2019 - 14:23

Opozicioni odbornici u Vranju najavili su da će zvanično napustiti Skupštinu grada na sednici u ponedeljak, 11. marta, čiji je početak zakazan za 9 sati.

Opozicija u Skupštini grada Vranja FOTO: D.Ristić/OK Radio
- Kao članovi nedavno formirane Asocijacije slobodnih odbornika Srbije, odlučili smo da to učinimo u trenutku kada je omalovažavanje, ponižavanje i obesmišljavanje lokalnog parlamenta dostiglo vrhunac. 
 
Tri godine već nam se oduzima reč, ne daje nam se pravo na repliku, ne odgovara se na pitanja koja postavljamo za skupštinskom govornicom u nameri da sprečimo brojna kršenja zakona i iživljavanje nad građanima Vranja odlukama o poskupljenjima, taksama... 
 
Kap koja je prelila čašu je novi Poslovnik o radu Skupštine grada koji će odbornici vladajuće većine sutra, bez sumnje, usvojiti, sa ciljem da se onemogući bilo kakvo opoziciono delovanje u lokalnom parlamentu.
 
O tome ćemo obavestiti ostale odbornike na početku sednice, a potom ćemo ispred ulaza u zgradu Gradske uprave održati konferenciju za novinare - stoji u saopštenju koje je potpisano sa "opozicioni odbornici Skupštine Grada Vranja".

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: