Nazad

Vranjska policija potvrdila incident sa poslanikom Nikolićem (VIDEO)

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 30.04.2013 - 09:43

Nakon žešćeg verbalnog sukoba između narodnog poslanika Dragana Nikolića i načelnika PU Vranje Slađana Velinovića, koji se dogodio u nedelju uveče, zvanično se oglasila i vranjska policija.

PU Vranje

U saopštenju za javnost stoji da je Nikolić sa grupom pristalica, u koloni od desetak vozila, noseći zastave stranke, zaustavio kolonu ispred Policijske uprave u Vranju i popeo se na haubu jednog automobila koje se nalazilo u koloni, odakle je uputio niz psovki i pogrdnih reči policijskim službenicima interventne patrole i policijskom službeniku koji radi na obezbeđenju objekta.

Takođe, on je vređao i načelnika Policijske uprave, koji u to vreme nije bio u zgradi. Nakon toga kolona vozila je nastavila kretanje po gradu uz neprekidno uznemiravanje javnosti stvaranjem buke i trublјenjem automobila.

- Na raskrsnici ulica Partizanske i Ive Lole Ribara, narodni poslanik je izašao iz vozila gde je, vređajući i sve vreme preteći, pokušao da fizički napadne načelnika Policijske uprave u Vranju, koji se nalazio na trotoaru ispred zgrade RTV Vranje.

Napad su sprečili prisutni članovi stranke čiji je on poslanik. Nikolić je ušao u automobil, a potom brzo izašao i ponovio pretnje i niz pogrdnih reči na račun načelnika PU u Vranju – stoji između ostalog u saopštenju.

 



Vranjska policija navodi da ovom događaju nisu prethodili postupci i radnje zaposlenih u PU u Vranju.

Takođe, kako je najavljeno, o incidentu će biti obavešteno nadležno javno tužilaštvo u Vranju.

Ni sam Nikolić, ni SNS Vranje nisu do sada komentarisali čitav incident.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: