Nazad

Vranjska policija uređuje i fejsbuk!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 06.06.2013 - 13:29

Posle OK Radija o fejsbuk stranici Policija zaustavlja - Vranje, na kojoj su objavljivane lokacije saobraćajne patrole, administratoru grupe Miljanu I. (22) stigla je preteća poruka od zaposlenih u PU Vranje.

zatvorena grupa Policija zaustavlja Vranje
U poruci je autor napisao da ta stranica remeti normalno funkcionisanje saobraćajne policije i da je administrator pod hitno ugasi, inače će u suprotnom biti pokrenut postupak privođenja vlasnika fejsbuk stranice. 
 
– Stranicu sam ugasio jer ne bih želeo da imam problema sa policijom. Ne razumem samo zbog čega je to prekršaj i šta tu ima lošeg, pa mi određeni ljudi prete nekakvom istragom. 
 
Takve stranice postoje već u Hrvatskoj i Republici Srpskoj i naprotiv one deluju preventivno kod vozača. 
 
Čak i da nema patrole na lokaciji koju objavimo, svi oni koji pročitaju to na našoj stranici voziće pažljivo i vodiće računa o poštovanju saobraćajnih propisa – kaže administrator grupe i dodaje da ideja nije bila ometanje saobraćajne policije, već smanjenje saobraćajnih prekršaja i psihološki uticaj na vozače da voze pažljivo. 
 
Sa druge strane, vranjska policija zvanično ćuti, kao da se ništa ne dešava. 
 
Naime, novinar OK Radija uputio je zahtev PU da omogući razgovor sa načelnikom Odeljenja saobraćajne policije u kome su jasno precizirana i pitanja na ovu temu, ali nikakav odgovor nije stigao, niti je intervju sa načelnikom zakazan. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: