Nazad

Vranjski bazeni na čekanju, Vranjanci se rashlađuju u Hanu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 07.08.2020 - 11:56

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, Vranjanci će ovog vikenda moći da pazare na gradskim pijacama, ali će na otvaranje bazena morati još da pričekaju.

Bazen u Hanu radi od 1. avgusta FOTO: S. Tasić/arhivska fotografija
Gradski štab za vanredne situacije u Vranju doneo je odluku o ponovnom otvaranju zelenih pijaca, uz obavezno poštovanje svih preventivnih mera zaštite, što znači da će i prodavci i kupci biti u obavezi da nose zaštitne maske i rukavice
 
Kako je najavljeno, poštovanje ovih mera kontrolisaće zaposleni u “Komradu”, Komunalnoj policiji i Komunalnoj inspekciji.
 
Ipak, tri otvorena bazena na teritoriji grada još uvek neće moći da prime kupače željne osveženja. 
 
Kako navodi izvor OK Radija iz lokalnog kriznog štaba, pijaca je, ipak, „životna potreba“, što se ne može reći i za bazene.
 
- Pratimo svakodnevno sve parametre epidemiološke situacije u gradu i čim budu osetno povoljniji, daćemo i zeleno svetlo za otvaranje bazena – navodi naš sagovornik.
 
Najpopularniji otvoreni bazen u okrugu, onaj u Vladičinom Hanu, dobio je dozvolu lokalnih vlasti da svoja vrata za kupače otvori od 1. avgusta, svakako uz poštovanje epidemioloških preventivnih mera.
 
U renoviranje i opremanje hanska opština je uložila preko 15 miliona dinara, što je ovaj objekat učinilo još popularnijim za posetioce. 
 
Otkako je otvoren, hanski bazen nije pun kao u normalnim okolnostima, ali je dobrano popunjen uglavnom malđim kupačima, među kojima ima i Vranjanaca

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: