Nazad

Vranjski odbor LDP-a prelazi u DS?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 10.05.2013 - 10:24

Trend postizbornih političkih transfera u Vranju se nastavlja, ovoga puta kroz (polu)informaciju da će mnogi članovi LDP-a u narednom periodu preći u gradski odbor DS-a.

Zlatković i Stefanović

Dok menadžer vranjskog LDP-a i gradski odbornik Igor Zlatković tvrdi da o prelasku liberala u DS za sada niko ne razmišlja, okružni predsednik DS-a Goran Stefanović kaže da ništa nije isključeno i da su te informacije i međusobni dogovori još uvek na, kako je kazao, „kafanskom nivou“.

– Tu informaciju je neko proturio i ona se brzinom svetlosti proširila, a stvar je u tome što nije tačna. To je isto kao i informacija da će novi smak sveta biti 2018. godine.

Za sebe znam da ne prelazim ni u jednu drugu stranku, a takođe mi niko od mojih članova nije najavio transfer. Dakle, još jedna u nizu dezinformacija.

Do sada sam prelazio u sve moguće stranke, još je samo SNS ostao kao varijanta za moj transfer.

Ukoliko je informacija izašla iz DS-a, mogu samo da maštaju o tome, kao što maštaju da imaju 14 odbornika, a imaju ih samo 12 – kaže Zlatković.

Sa druge strane predsednik OO DS Goran Stefanović za OK Radio kaže da su članovi LDP-a prihvatljivi za DS, jer je ta stranka, kako je rekao, vrlo bliska demokratskoj opciji.

– Čuo sam i ja tu informaciju, ali još uvek zvanično o tome ne mogu da govorim.

U poslednje vreme su aktuelni prelasci iz jedne u drugu političku partiju, tako da ništa nije isključeno.

Priče su još uvek negde na nivou kafanskih, a kada bude došlo vreme da se o tome govori zvanično, svakako ćemo se obratiti javnosti.

Sa liberalima imamo odličnu saradnju i veoma korektan odnos, tako da bi svi zainteresovani za dolazak kod nas bili dobrodošli. Sa tom strankom delimo iste vrednosti i veoma smo bliski u političkom pogledu – kaže Stefanović.

Na kraju i Zlatković i Stefanović napominju da prelazaka ima dosta iz DS-a u LDP i obratno, kao i da te transfere očekuju i u narednom periodu.

Inače, u sadašnjem sastavu lokalnog Parlamenta odbornički klub „Za demokratsko Vranje“ ima 14 odbornika, DS 12 i LDP dva odbornika.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: