Nazad

Vranjski oroskop za jun

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 02.06.2013 - 10:10

Gosti redakcije „Kod Civrića“, sada već legendarni Kris Boš zvani Krsta Kalea i Makoto Nagano zvani Maksa Kinez, sastavili su oroskop za jun u Vranju.

Ilustracija sa sajt

Prema prvim procenama, oroskop izgleda napucano i zakucano. Pogledajte:

ZONJAK – 21.3. – 19.4. – Predviđamo vam izuzetno uspešan mesec na polju trčanja, beganja, mimoilaženja, maskiranja i nejavljanja na telefon.

Imate osećaj da Vam karte nisu dobro podeljene i da svetom ima mnogo konjaka koji nemaju vlasnike kakve zaslužuju. Pazite se od osoba rođenih u znaku Nika.

K. MAGARE – 20.4. – 20.5. – Mislimo da ćete u ovom mesecu zablistati i da će Vašim cevima i ptičje mleko teći. Osobama suprotnog pola žarite tabane brkovima kako bi imali uspeha na mnogim poljima.

Pokrenite inicijativu da se na sred Zagrebačku, Petra Lekovića, Ive Andrića, Peti kongres i Južnomoravsku postave bunari, greota one rupe da propadaju.

ZUJA – 21.5. – 20.6. – Ovog meseca bavite se težim programima. Znamo da možete bolje.

Željno Vas iščekuju Sanja Marinković, Memo, Miki iz Kupinova, Ruška Jakić i druge TV zvezde kako bi Vam donele sreću ovog meseca. Ležite ranije.

NIKA – 21.6. – 22.7.  – Odgledajte neki kaubojski film. Ma šta, odgledajte, snimite neki kaubojski film i potpuno uđite u ulogu kauboja.

Vodite Vaše stado preko Stenovitih planina u pustinju, žigošite goveda vatrenim gvožđem i koristite laso kad neko od grla beži iz stroja. Presadite cveće u nove saksije ako imate vremena.

JELAŠNICA – 23.7. – 22.8. – Platite više tu struju i internet. Počela država da angažuje privatne izvršitelje pa kad počne obračunska služba da Vam odbija od plate kako ćete da namirite potrebe lagodnog života i nekoliko životnih partnera. Serite češće, ali ređe.

BOTE – 23.8. – 22.9. – Jedite suvu hranu kako Vam brada ne bi upadala u čorbu. Nađite nešto zanimljivo da radite u životu.

Mi Vam preporučujemo ljubavnicu, šah, jugio karte ili zanimanje flafera u mađarskim porno filmovima. Iskoristite svoj šarm u svim oblastima.

PERA B. – 23.9. – 22.10. – Družite se ili se sukobljavate sa osobama koje spoznavaju zen i nenasilnu borbu protiv prijatelja i neprijatelja.

Vreme Vam je da menjate posao ili obuću. Lepo kaže stara estonska poslovica: „Ko ti daje opanke na odloženo, veliki je prijatelj i njegovo je carstvo nebesko“.

MIKLOŠ BAČJE – 23.10. – 21.11. – Skrasite se već jednom. Šta radite od života? A nekad ste bili najlepši par… sa bilo kojom ili kim.

Pridružite se Botetima ako izaberu zanimanje flafera. Mislimo da imate sličnih problema kao i Ron Džeremi.

BUBANJ – 22.11. – 21.12. – Okušajte sreću u TV šopu. Bilo kao voditelj, bilo kao demonstrator, bilo kao stručno lice, kupac ili iznenađeni kupac koji ne veruje da novi deterdžent pere i klašnjene pantalone.

Šta Vas boli, ako ne valja, razderite se i vratite to u roku od petnaest dana, a dobićete Vaš novac.

MANDA – 22.11. – 19.1. – Pošto ste poznati da ste uvek u pravu i da ste dobar sportista, pomognite Mihi da pobedi Belgijance ili učestvujte u pregovorima FK Monaka sa bitnim svetskim zvezdama, ali nikako nemojte zaboravite da obiđete i letnje ski skokove na planini Akonkagvi. Ol inkluziv.

JANJA – 20.1. – 18.2. – Ko na brdu odnosno planini malo više stoji vidi bolje nego onaj pod brdom. A pošto ste vi sad u dolini, na dnu, odnosno sišli sa mesta upravnika planine, teško se borite sa ovakvim stanjem u životu i poljoprivredi.

Preporučujemo Vam da se zaposlite na prekookeanskom brodu kao i svi nesvršeni akademci.

MIRE – 19.2 – 20.3. – A što nas Više ne posetite? Svaki dan mislimo, eve ga, će dođe, pa će ne nauči kako se raboti, pa će se smejemo, pa će igramo s njega, pa će se slikamo s njega, pa će ni taguje na fejs, da se ponosimo, da ni krene na napredicu.

Vi niste svesni šta ste nam radili i šta nam radite. Bar Vam piće nije ispadalo. Aj da počnemo ljubav ispočetka, a?

Autori: Kris Boš i Makoto Nagano

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: