Nazad

Vranjski SNS: Ne plašimo se mi onih koji prete

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 12.03.2013 - 14:00

- Ne bojimo se nikakvog „rata“ protiiv SPS-a, niti smo prekršili bilo kakav sporazum - kaže u reakciji na prelazak nekoliko istaknutih vranjskih političara u redove socijalista visoki predstavnik SNS-a iz Vranja.

Vranjski naprednjaci posle preuzimanja vlasti

Želeći da ostane anoniman, „kao i vaš sagovornik iz SPS-a“, ovaj visoko pozicionirani član SNS-a oštro je reagovao na navode iz teksta OK Radija o prelasku šest čalnova SNS-a, DS-a, SRS-a i DSS u redove SPS-a.

– SNS ima isključivo dogovor sa socijalistima da nema prelazaka iz jedne u drugu stranku i obratno.

Taj sporazum ne važi za sve ostale stranke, te s toga SNS pojačanjem ljudi iz DSS nije ni na koji način prekršio dogovor. Mi držimo do zadate reči jer smo časni ljudi.

Pretnje neimenovanog izvora iz SPS-a su za nas smešne, imajući u vidu da ta stranka od samog osnivanja SNS-a radi na rasturanju naprednjaka.

U ratu su sa nama i taj rat nas nije uplašio i veoma nam se isplati. Samo neka nastave da ratuju – kaže ovaj predstavnik SNS-a i dodaje da su svi članovi SPS-a koji su bili na „privremenom radu“ u SNS-u izbačeni iz stranke.

On dalje navodi i da će SPS grubo prekršiti sporazum ukoliko se ispostavi kao tačna informacija da je bivši odbornik SNS-a Boban Pešić i zvanično pristupio socijalistima.

– Ukoliko je to tačno, biće veoma ozbiljnih reperkusija po vranjsku koaliciju, jer bi to bio čist primer kršenja koalicionog sporazuma.

Iskreno se nadam da ova pojava nije pristupila SPS-u, barem ne formalno,  iako je suštinski SPS-ovac i čovek bez morala i karaktera, a takvi su većina u toj stranci.

Mi se ne plašimo nikoga, a pogotovu ne onih koji su sarađivali sa Mišom Bananom, članom klana Darka Šarića.

Takođe, mi nikome od novih članova nismo pretili i dobrovoljno su pristupili naprednjacima, za razliku od SPS-a koji preti lično, braći, suprugama i celoj familiji i uz to obećava direktorska mesta ne bi li se prešlo kod njih – kaže naš sagovornik.

On ističe da je doskorašnja članica DSS-a Miroslava Novković najpre potpisala pristupnicu u SNS, da bi je, kako je kazao, tokom vikenda „neko iz SPS-a spinovao“  posle čega je ona u ponedeljak prešla u SPS.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: