Nazad

Vrtić "Dečija radost" dobio igralište

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 03.06.2013 - 13:38

U vrtiću „Dečija radost“ u Vranju u ponedeljak je svečano otvoreno dečije igralište, rekonstruisano u sklopu projekta „Veliko srce“.

svecano otvaranje igralista

Zahvaljujući više od 22.000 korisnika kreditne kartice „Veliko srce“ vrtić „Dečija radost“ dobio je igralište opremljeno najsavremenijim spravama za igru i druženje.

Ovom projektu Eurobank i Fondacije „Ana i Vlade Divac“ pridružila se i izdavačka kuća „Laguna“ kroz donaciju 250 knjiga za biblioteku vrtića.

-Ovo je 17-ti vrtić čije je igralište obnovljeno tokom trogodišnjeg trajanja ovog humanitarnog projekta, a odabir vrtića izvršen je na osnovu internog konkursa u Eurobanci u kome su učestvovali zaposleni banke – kazao je Nenad Stanković, regionalni direktor Eurobank.

Ana Košev, direktor Fondacije „Ana i Vlade Divac“ kazala je da je proslavljeni sportista Vlade Divac trebalo da preseče vrpcu novog igrališta ali je bio sprečen da prisustvuje svečanosti u Vranju.

Umesto njega to je uradio gradonačelnik Zoran Antić.

Koševa je mališanima poželela da uživaju u svakodnevnoj bezbrižnoj igri na dečijem igralištu i poručila im da čuvaju sprave ali i knjige koje im je donirala  izdavačka kuća „Laguna“.  

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: