Nazad

Vučić otvara pogon JUMKA u Drvaru

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 19.01.2020 - 12:10

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio da će 29. januara posetiti opštinu Drvar u Federaciji BiH, kao i Mrkonjić Grad u Republici Srpskoj.

Vučić tokom poslednje posete
Vučić je istakao da će Drvar posetiti povodom otvaranja pogona tekstilne industrije, kompanije "Jumko", dodajući da će u toj opštini i Komercijalna banka otvoriti svoju poslovnicu.
 
- Obećano smo ispunili i ti ljudi će imati nešto lakši život - rekao je Vučić.
 
Naveo je da je zahvalan zbog otvaranja fabrike u Drvaru, jer u Federaciji BiH, kaže, živi srpski narod, koji je veoma siromašan.
 
- Zajednička je obaveza i Dodikova, i moja, Željke Cvijanović, Radovana Viškovića, Zorana Tegeltije, Ane Brnabić, da uradimo sve i da našim ljudima pomognemo - rekao je Vučić nakon razgovora sa srpskim članom Predsedništva BIH Miloradom Dodikom.
 
Kako javljaju mediji iz BIH, u pogonu vranjskog "Jumka" u Drvaru već je krenula proizvodnja.
 
Radnice, kojih trenutno ima 80, a do kraja januara će ih biti 100, u prva tri meseca prolaze obuku kroz proizvodnju manjeg opsega.
 
Pogon je smešten je u rekonstruisanom objektu nekadašnje pekare a otvoren je uz pomoć Vlade Republike Srbije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: